slide eikonvn aplo

pontiki

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ BLOGS ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.by.zklimadiris

Χαρούμενες Γιορτές!


Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

. Συνεχίζονται αμείωτες οι κλοπές κυνηγόσκυλων στην Ηλεία



Συνεχίζονται αμείωτες οι κλοπές κυνηγόσκυλων στην Ηλεία 
Και νέες περιπτώσεις κλοπών κυνηγόσκυλων έρχονται να προστεθούν στον μακρύ κατάλογο των κλεμμένων ζώων από άγνωστους δράστες, γεγονός που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε πραγματική μάστιγα.
Κοντά στις κλοπές κυνηγόσκυλων στην περιοχή της Ζαχάρως προστίθενται συγκεκριμένα και οι αρπαγές τριών λαγόσκυλων πολύ καλής ράτσας από ηλικιωμένο κυνηγό στην περιοχή των Κρουνών Ολυμπίας (Ρίσοβο).
Σύμφωνα με τα kinigetikanea.gr, τα σκυλιά εκλάπησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά το θέμα τότε δεν έλαβε διαστάσεις παρά μόνο το τελευταίο διάστημα μετά τις αποκαλύψεις για τα κυνηγόσκυλα που χάθηκαν στη Ζαχάρω.
Οι αλλεπάλληλες κλοπές που σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τα τελευταία χρόνια και σε άλλες περιοχές της Ηλείας (Αμαλιάδα, Κάμπος, Δίβρη κ.ά.) έχουν προκαλέσει την έντονη ανησυχία αλλά και αγανάκτηση των κυνηγών για τα κρούσματα παρανομιών που παρατηρούνται.
Κοινή πεποίθηση είναι πως θα πρέπει οι αρμόδιες Αρχές να μεριμνήσουν ώστε να μπει ένα τέλος σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, που αποφέρει τεράστια χρηματικά ποσά σε κάποιους επιτήδειους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: