slide eikonvn aplo

pontiki

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ BLOGS ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.by.zklimadiris

Χαρούμενες Γιορτές!


Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτο: Έκανε ενέσεις 12.000 ευρώ και δείτε πως έγινε!!!

Αυτή η 30χρονη Αμερικανίδα ξόδεψε 12.000 ευρώ σε…
ενέσεις σιλικόνης για να πετύχει το ακριβώς αντίθετο! Η Βάνιτι Γουόντερ (Vanity Wonder), κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βιβλίο, όπου εξομολογείται πώς εθίστηκε στις ενέσεις σιλικόνης.
Η Βάνιτι αποκαλύπτει στην Daily Mail πως έμπλεξε σε κύκλωμα που δραστηριοποιείται στη μαύρη αγορά αισθητικών επεμβάσεων και κατέληξε να βοηθά έναν μαυραγορίτη.
“Νοσοκόμες, αστυνομικοί και τραγουδιστές ήταν ανάμεσα στους πελάτες. Οι περισσότεροι ήξεραν ότι αυτό που συνέβαινε ήταν λάθος”, δηλώνει.
Η Βάνιτι υποστηρίζει πως έγραψε το βιβλίο “Shot Girls” διότι θέλει να ρίξει φως στους λόγους για τους οποίους έμπλεξε σε αυτή την διαδικασία. Η ίδια λέει πως δεν ήταν ούτε καταθλιπτική ούτε ήθελε να ικανοποιήσει τις ορέξεις ενός συγκεκριμένου άντρα – όπως πιστεύουν οι περισσότεροι. Παρασύρθηκε από την μόδα του “πεταχτού” πισινού και οι μαυραγορίτες μπορούσαν να της τον προσφέρουν σε χαμηλότερη τιμή…
Η ίδια σταμάτησε τις ενέσεις όταν κινδύνευσε να μπει φυλακή. Τρόμαξε ότι δεν θα υπήρχε κανείς να φροντίσει τα δύο ανήλικα παιδιά της.
Όσο για το σώμα της; Μια χαρά το βρίσκει έτσι όπως είναι!
Υποστηρίζει ότι ένας ακόμη λόγος που έγραψε το βιβλίο είναι για να αποτρέψει άλλες κοπέλες να κάνουν αυτές τις ενέσεις. Ωστόσο, αποκαλύπτει ότι οι περισσότερες γυναίκες, όταν την βλέπουν την ρωτούν εκστασιασμένες: “Πως μπορώ να κάνω και τα δικά μου έτσι;”. Την ικετεύουν – όπως λέει – να τους αποκαλύψει το μυστικό του τεράστιου πισινού της…
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις ΗΠΑ έχουν καταγραφεί αρκετοί θάνατοι γυναικών μετά από χρήση τέτοιων ενέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: